Uživo klađenje!

nedjelja, 23. listopada 2011.

Dinamo pobijedio Rijeku

Najavljujući ogled protiv Rijeke, trener Dinama Krunoslav Jurčić je bez imalo okolišanja kazao – Rijeka nema što tražiti na Maksimiru.

Iako se nakon tih njegovih riječi očekivao poletni Dinamo koji u tri poteza lomi protivnika, Jurčićeva momčad je protiv Rijeke odigrala slabo, no ipak su pobijedili golovima Rukavine i Krstanovića
Praktički cijelo prvo poluvrijeme gledatelji na stadionu nisu imali što vidjeti. Niti je bilo ikakvih prilika, pa čak ni udaraca u okvir gola. Gosti su pametno umrtvili igru, a Dinamu je nedostajao igrač koji bi mogao povezati redove i kreirati neku suvislu napadačku akciju.

Trener Rijeke Ištuk nema što zamjeriti svojim igračima koji su na maksimirskom travnjaku 'poginuli', no to im ipak nije bilo dovoljno protiv Dinama koji i s relativno slabijom i ne baš atraktivnom predstavom nekako uspiju zabiti gol i na kraju pobijediti.

Sve vrijedno spomena dogodilo u drugom poluvremenu, i to nakon ulaska Krstanovića umjesto indisponiranog Beqiraja u 54. minuti. Upravo je Krstanović bio inicijator pobjede 'modrih'. Prvo je u 57. minuti lijepo glavom uposlio Rukavinu koji dovodi Dinamo u vodstvo, da bi svoju izvrsnu igru Krstanović okrunio pogotkom u 79. minuti nakon krasnog ubačaja Vrsaljka.

Dinamo je praktički 's pola gasa' dobio još jednu utakmicu u prvenstvu, a ono što je pohvalno jest činjenica da je napokon i Andrej Kramarić dobio šest minuta da pokaže što zna.

izvor: t-portal


Nema komentara:

Objavi komentar