Uživo klađenje!

ponedjeljak, 31. listopada 2011.

Inter slavio na Poljudu!

Jedina nedjeljna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige igrala se na Poljudu, gdje je Hajduk pred više od 10.000 navijača ugostio Inter iz Zaprešića. No iako je Krasimir Balakov u najavi utakmice obećao pobjedu zbog Torcide, koja je slavila 61. rođendan, očito se i bugarski stručnjak malo požurio s obećanjima. Inter je istrčao na Poljud hrabro, stekao veliku prednost od dva gola već na startu susreta i znalački je branio do isteka 90. minute.

Istina, i domaći igrači svesrdno su pomogli gostima ne iskoristivši nekoliko nejvjerojatnih situacija za postizanje pogodaka, no to nikako ne umanjuje vrijednost pobjede gostiju.

Inter je poveo već u četvrtoj minuti. Arber Abilaliaj dobio je loptu na lijevoj strani splitskog kaznenog prostora, te lijepo pogodio bliži kut slabo postavljenog Danijela Subašića. Na 2:0 podigao je samo 20-tak minuta kasnije Miroslav Oršić nakon jednog brzog kontranapada, a dojam je da je James u oba slučaja loše reagirao kod zamke za zaleđe i vrlo je izvjesno da je krivac za golove Zaprešićana.

Nadu u preokret pogotkom je u 38. minuti dao Mario Maloča koji je glavom pogodio nakon 'slobodnjaka' Marina Tomasova, no Hajduk ipak, unatoč brojnim pokušajima i prilikama, nije stigao do izjednačenja. Na kraju utakmice, očito razočarani domaći navijači uglas su zapjevali 'Hvala ti Hajduče!' i to sasvim dovoljno govori što Torcida misli o nastupu svojih ljubimaca ove nedjelje.

Nema komentara:

Objavi komentar