Uživo klađenje!

srijeda, 31. kolovoza 2011.

Bilić o predstojećim susretima i Šimuniću

Dan prije odlaska na Maltu Slaven Bilić se još jednom osvrnuo na dvoboj s Maltom i očekivanja u predstojećim susretima, koji su danas, zadnjeg dana prijelaznog roka, u sjeni histerije Dinama i Hajduka oko Joea Šimunića, dok o trakavici oko ostanka/odlaska Luke Modrića iz Tottenhama ne treba govoriti. Trendu se priključio još jedan bundesligaški gastarbajter:
"Iličević nije fit i otpao je za utamicu s Maltom. On i klub tražili su da ode u Njemačku na dva dana i riješi svoj status. Kako nije bio spreman, pustili smo ga. Ako se situacija s ozljedom drastično poboljša, Ivo će se priključit reprezentaciji u subotu u Čatežu", rekao je Bilić pa se osvrnuo na cijelu strku posljednjeg dana prijelaznog roka.

Progovorio je nekoliko riječi i o Maltežanima: "Radi se o nelošoj momčadi. Imaju dvojicu koji igraju vani, kvalitetnih i iskusnih igrača, zatim par naturaliziranih s zavidnom tehikom, tako da neće biti lagan zalogaj. Moramo biti strpljivi, anarhija i bezglavost je zabranjena. Tražit ćemo gol i siguran sam da će on pasti ako budemo koncentrirani", istaknuo je Bilić.

"Idemo po tri boda, a očekujemo da prođemo sa što manje "žrtava". Ako odigramo kako možemo, a posljednjih dana sve govori da hoćemo, garantiram slaviti. Sigurno da bi bila veliko razočaranje ukoliko ne bi uzeli sva tri boda. To mi nam poremetilo šanse za odlazak na EP, tako da o tome ni ne razmišljamo."

Broj komentara: 5:

  1. oce bit prijenosa utakmice hajduka i dinama? hvala

    OdgovoriIzbriši
  2. da i mene to zanima,., hoće li biti prijenos ,., ILI ćemo morati potražiti u nekom kafiću da gledamo tekmu,.,bili bi zahvalni da odgovoriš ,.,pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  3. ajde il če ko odgovorit vrlo značajno je il če bit prijenos il nisam u hrvatskoj pa nemam mogučnosti da bi gledao na tvju

    OdgovoriIzbriši
  4. trebao bi biti, prvo Osijek - Slaven Belupo, odmah potom Hajduk - Dinamo...

    Upravo namještam postavke za prijenos. :D

    OdgovoriIzbriši