Uživo klađenje!

srijeda, 3. kolovoza 2011.

Prijenosi HNL-a na televiziji

Kapital Network ima pravo na jednu utakmicu HNL-a tjedno...

Pravo za jednu utakmicu vikendom dobio je Kapital Network, mreža s nacionalnom koncesijom. No neće prenositi utakmice Dinama i Hajduka, za njih prava ima MAXtv

Kup Hrvatske na HRT-u, tri utakmice HNL-a tjedno na MAXtv-u, a jedna utakmica tjedno na Kapital Networku, ali ne ona Dinama i Hajduka, zbrka kakva može nastati samo kod nas. Na prvu zaista izgleda konfuzno, da pokušamo objasniti?

Arena Sport će i dalje prenositi po tri utakmice HNL-a za vikend jer MAXtv ima prava za ovu sezonu koja je ostvario kupnjom od Digitela. Od te tri utakmice, dvije će biti "otvorene" za sve koji imaju MAXtv, no onu jednu derbi utakmicu moći će pratiti samo oni sa sportskim paketom MAXtv-a.

HRT ove sezone nikako neće prenositi HNL jer je pravo za jednu utakmicu za vikend dobio Kapital Network, mreža s nacionalnom koncesijom. No Kapital Network neće prenositi utakmice Dinama i Hajduka, već jednu od utakmica koje neće prenositi MAXtv.

Tako će Arena prenositi oko 90 utakmica naše lige u ovoj sezoni, a Kapital Network 27. Arena koja je ekskluzivno kupila prava za HNL će u svojim prijenosima svaki vikend imati Dinamo i Hajduk. HRT neće prenositi nijednu utakmicu HNL-a, ali ostaje im Kup Hrvatske.

HNL - na MAXtv-u (jedna utakmica na Kapital Networku, ali ne Dinamo i Hajduk)

Kup Hrvatske - samo na HRT-u

Kapital Network - dobili pravo na prijenos jedne utakmice tjedno koju MAXtv neće prenositi

VAŽNO: Kako zasada stvari stoje, utakmice koje će biti otvorene na MaxTV biti će i ovdje prenošene u live streamu. Ukoliko se održavanje ove stranice isplati, uključiti će se i one iz sportskog paketa.

3 komentara:

  1. Drago mi je sto sam nasao ovu stanicu i nadam se da ce biti streama za tekme dinama. Zivim u njemackoj pa nemam mogucnosti pratiti utakmice HNL-a.

    OdgovoriIzbriši
  2. evo večeras ako bude sve po planu biti će Dinamo - HJK. Za ostalo, sve ovisi o popularnosti stranice i isplativosti projekta. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. hoce li biti stream za subotnji derbi hajduk dinamo

    OdgovoriIzbriši