Uživo klađenje!

srijeda, 3. kolovoza 2011.

Najava večeras: Dinamo - HJK uzvrat

U večernjem listu, utakmicu je najavio Krunoslav Jurčić, trener Dinama:

- Finci će ovdje igrati isto, uvijek igraju isto, napadački, instinktivno, s dosta logičnih rješenja, bez puno taktiziranja oko defenzive. Takav način igre im i sad odgovora jer žele dostići našu prednost. Ali, sve ovisi o nama, budemo li igrali kao protiv Cibalije, napadački i dobro oduzimali loptu, bit ću optimističan - kaže Jurčić, koji je prilično oprezan iako ima dobar rezultat iz prve utakmice.

- Rezultat je fenomenalan, ali važno je i to da su igrači osjetili da naš suparnik zna igrati nogomet. Suprotno nekim najavama prije prvog susreta, Finci su pokazali da nisu slučajno u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Sve to mi je olakšalo pripremu za utakmicu.
Što ako krenu u presing?

- Ne vjerujem u to, jer presing se dugo treba vježbati, pa i mi smo promijenili način kondicijskih priprema zato što želimo visoko napadati.
Jurčić traži da plavi kontroliraju igru, ali to baš i nije lako protiv Helsinkijeva načina igre.

- Takva igra vodi u hakl, a ja mrzim takav nogomet. Moramo ostati mirni i iz toga će biti puno šansi.

Što ako Helsinki povede?

- Neću govoriti hipotetično, niti bi bilo pametno sad igrače pripremati na to da će suparnik povesti. Zašto ne pitate što ako mi povedemo s 4:0, hoće li biti fešte.

Pa dobro, hoće li biti fešte bude li 4:0?

- Hoće, male, jer u subotu igramo sa Slavenom.

Za motiv će se pobrinuti i navijači, opet će biti pun stadion.

- Puno to znači, nastojite dati još više jer vidite da ljudi vole klub, da žele i oni ostvarenje cilja - Ligu prvaka - kazao je Fatos Beqiraj.

- Sada nemam problema s motivacijom, za razliku od svog prvog mandata - dodao je Jurčić, a na pitanje je li Dinamo dorastao Ligi prvaka, odgovorio je:

- Ja bih da mi u nju uđemo, pa da onda raspravljamo, a dečki neka se pokažu. - rekao je Jurčić.

izvor: vecernji list

Utakmicu u live streamu pogledajte na livehnl.blogspot.com danas u 20.40 CET!

Nema komentara:

Objavi komentar