Uživo klađenje!

subota, 27. kolovoza 2011.

Najava utakmice: Dinamo protiv novog prvoligaša

Trener, ali i momčad Dinama nemaju previše vremena uživati u slavlju ulaska u Ligu prvaka. Već u subotu 'modre' čeka prvenstveni ogled protiv Lučkog.

Dinamo je u četvrtak saznao protivnike u Ligi prvaka, no o tome se ne može previše misliti jer u subotu je na rasporedu utakmica šestog kola MAXtv Prve lige protiv Lučkog.

'Moramo pobjeđivati i tako održavati atmosferu. Protiv Lučkog neće igrati Leko, Ibanez te Tomečak koji su svježe ozlijeđeni. Važno je da što prije riješimo utakmicu', kazao je Jurčić te najavio kako bi u sastavu mogao istrčati Nikola Pokrivač.

'Pokrivač će igrati jer mora što prije uči u natjecateljsku formu.'

Potpuno je jasno kako je Dinamo favorit u odnosu na Lučko koji je nakon pet prvenstvenih kola osvojio tek jedan mršavi boda. Zbog toga su u Lučkom i odlučili na smjenu trenera pa je tako nedavno Dražen Biškup otišao s klupe, a novi strateg pretposljednje momčadi u prvenstvu je Željko Kopić.

Kako u Lučkom gledaju na utakmicu s Dinamom, dovoljno je citirati ono što piše na internetskim stranicama kluba - očekivati možemo samo dostojan otpor i što manje golova u mreži.

utakmicu pogledajte od 18 sati na livehnl.blogspot.com u live streamu.

1 komentar: