Uživo klađenje!

nedjelja, 14. kolovoza 2011.

Lokomotiva slavila u Zadru, Belupo u Vinkovcima

CIBALIA - SLAVEN BELUPO 1:4

U dvoboju vrlo izbalansiranih i čvrstih sastava gosti iz Koprivnice pokazali su puno više. Iako je Cibalia povela već u osmoj minuti sretnim golom (ubačaj Žuljka skoro s centra koji su svi promašili), uslijedio je žestok uzvrat.

13 minuta kasnije izjednačio je Mujanović, a Slaven je u goste došao nakon pogreške kapetana Cibalije Lučića koju je iskoristio Benko. Bušić je u 75. minuti odlučio pobjednika, a nakon što je Brezovec postavio konačnih 1:4 zaradio je i pljesak vinkovačke publike koja je nagradila lijepu igru 'farmaceuta'. Cibalia je sada u opasnoj zoni (tri boda u četiri kola), dok se Belupo vinuo prema vrhu.

ZADAR - LOKOMOTIVA 0:3

Najugodnije iznenađenje prvenstva, nogometaši Lokomotive, nastavili su uspješan rezultatski niz i ostali najbliža pratnja vodećem Dinamu.

Iako rezultat sugerira jednosmjernu utakmicu, do pet minuta prije kraja nije bilo golova. Santini je pogodio stativu gostiju, istom mjerom uzvratio je Bule, a u 86. Peko je povukao jednu osvojenu loptu i snažno pogodio izvana.

Zadrani su preko Gerca pogodili i prečku i - raspali se. To je iskoristio Antolić, koji je četvrtim golom postao najbolji strijelac prvenstva, a u sudačkoj nadoknadi Boras je postavio konačnih 0:3. Marijo Tot radi odličan posao na klupi Lokomotive, nitko ih uoči sezone nije vidio ovako visoko.

Nema komentara:

Objavi komentar