Uživo klađenje!

nedjelja, 14. kolovoza 2011.

Najava utakmice: El Classico

Kako u Hrvatskoj el classico prenosi jedino sport klub + kojeg većina građana ne može vidjeti, potruditi ćemo se na ovome blogu omogućiti prijenos utakmice koja počinje oko 22 sata između Barcelone i Real Madrida.

Za sastav Reala neće konkurirati Ramos, koji se ozlijedio tijekom Realove kineske turneje zbog čega je u srijedu propustio prijateljsku utakmicu u kojoj je reprezentacija Španjolske poražena od Italije (2-1) u Bariju. Liječnici su predviđali da Ramosa čega stanka od desetak dana, ali 25-godišnji je nogometaš u petak odradio puni trening pod dirigentskom palicom Josea Mourinha i bit će na raspolaganju portugalskom stručnjaku u nedjelju kada na Santiago Bernabeu stiže Barcelona u prvoj utakmici Španjolskog superkupa.

Iz Barcelone su najavili kako bi madridski dvoboj mogli propustiti Sergio Busquets i Gerard Pique koji su se ozlijedili u spomenutoj utakmici protiv Italije.

Uzvratni dvoboj Španjolskog suparkupa na rasporedu je 17. kolovoza na stadionu Camp Nou.

Live stream će biti dostupan nekoliko minuta prije početka utakmice, iako ne možemo garantirati hrvatski komentar.

2 komentara:

  1. e svaka čast..nego mogu li ja gledat sa slabijom konekcijom.imam neki vipov homebox..ako se može nekako smanjit konekcija na streamu bio bi zahvalan da mogu gledat :)

    OdgovoriIzbriši