Uživo klađenje!

subota, 6. kolovoza 2011.

najava utakmice: Slaven Belupo - Dinamo Zagreb

Još uoči dvoboja s Helsinkijem, Dinamov trener najavljivao je da mu je gotovo jednako važan i ogled sa Slaven Belupom. Drugim riječima, nadanja domaćina da će protivnik biti opušten gotovo da na tu mogućnost mogu zaboraviti. Međutim, to ne znači da se trebaju predati jer Dinamo će sasvim sigurno, bez obzira na velik broj igrača, biti umoran.

No ono što mora zabrinuti trenera 'farmaceuta' jest podatak da su u pripremnoj utakmici za derbi njegovi igrači poraženi od dru
goligaša u Velikoj Gorici. Doduše, bila je to rezervna momčad, ali...

'Uglavnom je to bilo u granicama mogućnosti tih igrača. Prvih 25 minuta bili smo bolji, imali smo prigodu postići gol. No to napadači nisu ostvarili. Nisam zadovoljan igrom više igrača, posebice onih s duljim stažom', rekao je SZ Roy Ferenčina.

Dinamov trener Kruno Jurčić potvrdio je da ozbiljno shvaća ovaj dvoboj.

'Meni je ta utakmica važnija od Malmöa, a iako znam gotovo sve o njima, gledao sam snimke, jer su jedan od najzahtjevnijih protvnika u ligi. Trebamo se osvježiti, ali respektiramo ih i pokušat ćemo odigrati s udarnom postavom.'

Ne treba biti previše mudar pa zaključiti gosti su favoriti. Makar su u 19 utakmica kod 'farmaceuta' samo osam puta pobijedili.

izvor: t-portal

1 komentar:

  1. Hvala mladiću na prijenosima, Bog te blagoslovija i poživio ti nama iljadu godina!

    OdgovoriIzbriši