Uživo klađenje!

subota, 13. kolovoza 2011.

Najava utakmice: Rijeka dočekuje Varaždin

Poljuljani teškom financijskom situacijom, mnogi su igrači napustili Varaždin. Posljednji su bili Šafarić, Aganović, Brlečić i Sušac, a sudskim putem svoj spas traži i Glavica. No, posebno intrigira odluka trenera Toplaka, koji je prvo najavio svoj odlazak, ali se u srijedu probudio s novim motivima.

'Odlučio sam ostati. Probudili su se neki novi motivi, izazov posebne vrste. Jutro nakon poraza od Zadra, dečkima sam rekao da ništa nije propalo. Uz igru kakvu smo pokazali, sigurno se možemo boriti za ostanak među prvoligašima. Izgubili smo nesretno jer smo bili bolji i imali bolje prigode', najavio je optimistično u varaždinskom 'crnilu' trener Samir Toplak.

Ni Rijeka nije u puno boljem stanju. No, dok kod Varaždina igrači odlaze, na Kantridu dolaze. Tako su se Horvatovoj momčadi priključili Fenan Salčinović i Hebert Alferez.

'Meksikanac Alferez sada je naš top igrač. Želio je doći u Europu, ovdje mu je prijatelj Gutierrez, a stvar se razvukla jer se radi o iznimno skupom igraču no dobra relacija s Atlasom proizvela je dogovor kojim je dovođenje Alfereza obavljeno u okviru Rijekinih financijskih gabarita', objasnio je predsjednik Komen, a o novom suigraču se pohvalno izrazio i 'stari Meksikanac pod stijenama'.

'S Alferezom se savršeno razumijem na terenu. Vjerujte, sjajan je igrač, veliko pojačanje za Rijeku. Moćan napadač ili polušpica, jak na lopti i u duelu, zna asistirati, jako dobro vidi gol', komplimenti su za novog igrača Rijeke, a prenose Sportske novosti.

Dakle, u subotu ćemo uživati u utakmici s Kantride.

Nema komentara:

Objavi komentar