Uživo klađenje!

četvrtak, 4. kolovoza 2011.

najava: Može li i Split do senzacije?

Chris Baird, 29-godišnji branič engleskog Fulhama i reprezentativac Sjeverne Irske, s dosta je opreza najavio uzvratnu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Europa ligu protiv Splita u Londonu.

Prvi susret u Splitu završio je 0-0, iako je momčad Ivana Katalinića pokazala više i bila je bliža pobjedi. Na neki je način u svojoj izjavi to priznao i Baird, koji je daleko od stanja spokoja, kada je u pitanju prolaz u daljnju fazu natjecanja.

"Remi u prvom dvoboju je zapravo bio dobar rezultat za nas, jer Split uopće nije bio loš suparnik, naprotiv. Na želim da zvuči kao isprika, ali bilo nam je teško igrati na ovakvom terenu kakav je bio u Splitu. No, ponavljam, Split nam je itekako otežao posao u prvom dvoboju", veli Baird, član Fulhama od 2007. godine.Naravno, u nastavku je ipak ponudio puno optimizma.

"Bilo bi jako lijepo da opet zaigramo u Europa ligi. Prošla utakmica protiv Splita je bila teška, ali sada smo na našem terenu, pred našim navijačima i apsolutno očekujem pobjedu. Želimo otići što dalje u Europa ligi. Neće to bito lako ni jednostavno, ali sve držimo u svojim rukama. Ukoliko se plasiramo u natjecanje po skupinama, bit će to odlična stvar za klub, ali i za nas, igrače", zaključio je Baird.


izvor: nogometni-magazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar