Uživo klađenje!

četvrtak, 4. kolovoza 2011.

Najava utakmice: Hajduk u lovu na preokret

Jutro uoči večerašnjeg spektakla na Poljudu, u kojem će Hajduk pokušati dostići minimalnu prednost Stokea iz prvog susreta (1:0), protječe mirno. Ne bi se to moglo zaključiti po prometu u gradu. Što zbog špice turističke sezone, što zbog sljedećeg produženog vikenda, a što zbog velike utakmice, centar grada gotovo je u potpunosti u prometnoj blokadi.

Očekuje se da će rijeke navijača u popodnevnim satima pohoditi Poljud, premda ih je već jutros b
ilo jako puno. Neki su navratili po suvenire, neki na jutarnju kavicu, a dobar dio ih je stao u red za ulaznice kojih je još preostalo svega par tisuća. Poljud će ponovno biti pun, nema sumnje da će i atmosfera biti sjajna, još samo da se igrači trenera Balakova prikažu u pravom izdanju i sve će biti u redu.

'Siguran sam da će utakmica biti sasvim drukčija nego ona u Engleskoj, gdje su nam domaćini stvarali probleme visokim loptama. Večeras ćemo spustiti loptu na zemlju, igrati od noge do noge i vjerujem da će nam ta igra donijeti priliku za gol i prolaz dalje', rekao je Vukušić, koji je ove sezone zabio tek jedan gol, u prvom kolu, Šibeniku:

'Nije važno tko će zabiti, važno je da mi prođemo dalje. Na nama je da izađemo borbeno od prve minute i, po mogućnosti, rano zabijemo prvi gol, kao što su oni nama zabili prošlog tjedna. U tom slučaju vrata prolaska u nastavak natjecanja širom bi nam se otvorila.'

izvor: nogometni-magazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar