Uživo klađenje!

ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Poraz mlade reprezentacije od S. Arabije

Hrvatska je porazom otvorila nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu za igrače do 20 godina u Kolumbiji. Izabranike Ivana Grnje u sklopu 1. kola skupine D savladala je Saudijska Arabija s 2-0.

Utakmica je igrana u Armeniji, gradu lociranom nekih 290 kilometara zapadno od Bogote. Bio je sraz u kojem Hrvatska nije iskoristila svoje prilike, dok Saudijska Arabija svoje je, a posebice je bila bolja u drugom poluvremenu. Mario Tičinović,Andrej Kramarić i Zvonko Pamić redom su propustili realizirati kvalitetne prilike za Hrvatsku, dok je jednu od prvih prilika s druge strane u 54. minuti realizirao YasirAlfahmi u 54. minuti, savladavši Mateja Delača snažnim dalekometnim udarcem. Nakon postignutog gola Saudijci su se ohrabrili, a točku na i postavio je Fhad Almuwallad u 69. minuti.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra 3. kolovoza protiv Nigerije koja je u 1. kolu s 5-0 savladala Gvatemalu.

U osminu finala ulaze po dva prvoplasirana kao i četiri najbolja trećeplasirana sastava iz šest skupina. Naslov iz Egipta otprije dvije godine brane Ganci.

izvor: Sportske novosti



Svjetsko nogometno prvenstvo, U20, skupina D, 1. kolo:

Hrvatska – Saudijska Arabija 0-2 (Alfahmi 54, Almuwallad 69)

Sastav Hrvatske:

Delač, Andrijašević (Maglica 72), Kelić, Glumac, Pamić, Ademi, Ozobić (Glavica 46), Tičinović, Jakoliš (Punčec 46), Kramarić, Lendrić

Nigerija – Gvatemala 5-0

Redoslijed: 1. Nigerija 3, 2. Saudijska Arabija 3, 3. Hrvatska 0, 4. Gvatemala 0

Nema komentara:

Objavi komentar