Uživo klađenje!

srijeda, 31. kolovoza 2011.

Šimunić na kraju ipak u Dinamu!

U posljednjim satima prijelaznog roka odigrala se prava mala sapunica oko hrvatskog reprezentativca Joea Šimunića. Najprije je sinoć domoljub Joe izjavio da će 99.9 posto odbiti ponude Hajduka i Dinama, jer mu ja bilo najvažnije da zbog njega ne nastanu nove podjele između juga i sjevera. Ipak, ujutro se predomislio i prihvatio milijunsku ponudu Zdravka Mamića koji je još jednom pokazao tko je gazda hrvatskog nogometa. Pokazao je Mamić da se sve može kupiti novcem, pa i nečiji obraz i obećanu riječ.

Dobro upućeni su upoznati s tim da je Šimunić još davno dao riječ Hajdukovom predsjedniku Hrvoju Malešu kako će prijeći u Hajduk. Stvar je bila praktički dogovorena, međutim iznenada su se u cijeli posao umiješali Mamić i njegovi milijuni. Šimunić se čak prijateljima i nekim suigračima prije nekoliko dana povjerio da odlazi u Hajduk, ali na kraju je ipak izabrao Dinamo. Hajdukov predsjednik Maleš je naravno nakon svega razočaran razvojem događaja.

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš komentirao je Šimunićev prelazak u Dinamo ovim riječima:

- Duboko sam razočaran Šimunićem kao čovjekom koji je dao riječ, dogovorio dolazak u Hajduk, jučer kaže da ne želi biti uzrok podjele Hrvatske na dva dijela, a zatim potpiše za Dinamo. Ovo otužno stanje u hrvatskom nogometu će trajati dok god nadležne institucije budu dopuštale da u HNL-u sve ima svoju cijenu, kao što je očito ima i Šimunićev obraz - poručio je Maleš.

Nema komentara:

Objavi komentar