Uživo klađenje!

ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Njemački kup: golovi Jajala i Sliškovića

Hrvatski nogometaši Mato Jajalo i Petar Slišković postigli su po pogodak za svoje momčadi, a posebno je važan Sliškovićev koji je Mainzu donio prolaz u 2. kolo.

Nogometaši Mainza slomili su otpor žilavih domaćina Zwiebrückena tek u produžecima i to pogotkom i asistencijom našeg mladog reprezentativca Petra Sliškovića. Prvo je u 95. minuti zabio, a potom.je u 115. asistirao Allaguiju za 2-0. Do kraja su domaćini uspjeli samo ublažiti poraz. Treba reći i da je Mainz od 88. minute bio s igračem manje jer je slovački reprezentativac Zabavnik zaradio drugi žuti odnosno isključujući crveni karton.

Hrvatski vratar Miro Varvodić proveo je svih 90 minuta na vratima Kölna koji se nije previše mučio s regionalnim ligašem Wiedenbrückom. Varvodić je čak upisao i asistenciju dugim ispucavanjem za treći pogodak svoje momčadi koji je postigao naš Mato Jajalo. Bivši veznjak Slaven Belupa odigrao je cijeli susret za svoju momčad.

Nogometaši Schalkea došli su na gostovanje kod regionalnog ligaša Tenningena s najjačim sastavom i ozbiljnim pristupom do vrha napunili mrežu nemoćnih domaćina. Najviše se iskazao Nizozemac Huntelaar s četiri pogotka, dok je Hrvat koji nastupa za Švicarsku Mario Gavranović u igru ušao u 61. minuti i do kraja se dva puta upisao u strijelce.

Za razliku od Schalkea, Hoffenheim se dugo mučio protiv amaterske momčadi Windeck koja je čak i vodila s 1-0, da bi bosanskohercegovački reprezentativacSejad Salihović poravnao na 1-1 i izborio produžetke. Tek u produžecima Johnson i Babel postavili su konačnih 3-1 za goste.

Povratnik u Bundesligu Hertha, predvođena kapetanomAndrom Mijatovićem bez problema je svladala Meuselwitz 4-0, a bivši branič Rijeke i Dinama odigrao je cijeli susret.

Drame nije bilo niti u ogledu Kassela i Fortune iz Düsseldorfa gdje su gosti slavili s uvjerljivih 3-0.



Njemački nogometni kup, 1. kolo:

Windeck – Hoffenheim 1-3 (produžeci)

Meuselwitz – Hertha 0-4

Tenningen – Schalke 1-11

Kassel – Fortuna Düsseldorf 0-3

Wiedenbrück – Köln 0-3

Zwiebrücken – Mainz 1-2 (produžeci)


Nema komentara:

Objavi komentar