Uživo klađenje!

nedjelja, 14. kolovoza 2011.

Hajduk slomio Istru

Hajduk je predvođen Anasom Sharbinijem slavio protiv Istre 3-0. 'Bijeli' su unatoč početnoj agresivnosti domaćina brzo zagospodarili terenom, što im se vrlo brzo i isplatilo. Nakon vodećeg pogotka u 16. minuti (Tomasov), uslijedile su nove prijetnje prema vratima Istre. Boljom, dinamičnijom igrom nego što je to bio slučaj u posljednjem kolu protiv Rijeke, Hajduk je pokazao određenu zrelost. Bez obzira što je domaćin bio blagonaklonjen i u nekoliko navrata darovao 'bijele'.
Vrlo mudro su odigrali Balakovi igrači. Na gostovanju gdje nisu slavili čak 82 mjeseca, Splićani su strpljivo dočekali svoje prilike i objeručke ih prihvatili. Doduše, u mreži Istre moglo je odsjesti i više pogodaka, ali vratar Mance i manjak koncentracije ispriječili su se pred još većom pobjedom Hajduka.
Jedno je sigurno - Balakov može itekako biti zadovoljan prikazanim. Hajduk je igrao bez šest prvotimaca i izvojevao sigurnu pobjedu na terenu gdje je rijetko tko vjerovao da mogu pobijediti. Pogotovo takvom uvjerljivo. A ogromnih 23 udarca (od toga čak 13 u okvir gola!) prema vratima Istre dovoljno govore o napadačkoj igri.
Iznenadili su Splićani mnoge pokazavši da i na gostovanju mogu odigrati dobru i odgovornu utakmicu. Ovom pobjedom bitno su popravili krvnu sliku nakon kiksa u Zadru (poraz 1-0, op.a.) i poboljšali svoje izglede u utrci s Dinamom za vrh ljestvice. Nakon turobnih posljednjih mjesec dana, definitivno ponajbolja partija Hajduka.

Nema komentara:

Objavi komentar